Găzduire

Serviciul de găzduire website și email MÂRZAN.ro este un serviciu VIP fără panou de control.
Noi ne ocupăm de toate nevoile tale. Filtre antispam, antivirus pentru email? Sună-ne. Pluginuri sau teme pentru siteul tău? Trimite-ne un email. Actualizări și optimizări ale conținutului? Spune-ne ce vrei și vom găsi o soluție în cel mai scurt timp!

Ce spun clienții noștri despre noi:

Alb Imaculat

„Cel mai bun serviciu de hosting pe care puteam sa-l gasesc, cel mai important lucru pentru mine este asistenta pe care o oferiti, si ca primesc mereu ajutor, pe loc. Va multumesc din suflet!”


Popeci Group

„In domeniul nostru de activitate este important sa avem un partener flexibil, dispus sa ne ofere solutii personalizate. Am gasit acest partener in MÂRZAN si suntem multumiti de alegerea facuta. Recomandam solutiile MÂRZAN pentru calitate si flexibilitate.”


Centrul Medical Dr. Bold

Un parteneriat puternic construit vreme de 10 ani. În tot acest timp MÂRZAN.ro s-a ocupat de prezența noastră online. Vom continua colaborarea și vom crește împreună în anii următori.


Grecu | Gorde - Attorneys at law

Avocatii nostri, in businessul de consultanta juridica, aveau nevoie o solutie de comunicare securizata cu clientii. Solutia ofertia a fost exact ce aveam nevoie, totul la un pret rezonabil.


Primaria Cetate

Comuna Cetate este un important centru cultural si de agricultura, situat pe malul Dunarii. Siteul nostru merge si se incarca perfect multumita MÂRZAN.ro.